Menü

Rugós játék 3 éves kortól

Rugós játékainkat bátran ajánljuk az óvodás és kisiskolás korosztályok számára. Változatos forma- és színvilágban kínálunk a nagyobb korosztályok részére élményt nyújtó rugós eszközöket több kategóriában. Leggyakoribb állatfiguráink, a kutya, macska, ló egyaránt közkedveltek megrendelőink, és a gyerekek számára. Másik favorit kategóriánk a rugós járművek csoportja, amelyben az autó, motor, robogó és a hajó is megtalálható. Többszemélyes rugós figuráink egyszerre nyújtanak szórakozást kettő, vagy több gyerek számára, a játékon nem kell osztozni, egyidőben használható - akár közösségi pontként.
A játékok szerkezeti megoldásai jól ellenállnak a fokozott igénybevételnek és az időjárásnak, ezért ezek az eszközök mindenképpen a szabadtéri, közösségi, közületi játszóterek, parkok alapjátékainak tekinthetők. A rugós játékok többféle szín és formavilágban készülnek, illetve az előzőekben már említett kategóriákból is kiválaszthatók az adott játszótérre leginkább jellemző, a játszótér forma- és fantáziavilágába leginkább beleillő figurák.
A rugós eszközök karbantartási igénye minimális, telepítése, rögzítése egyszerű, külön ütéscsillapítást nem igényelnek, esésmagasságuk 1 méter alatti. A felépítmény színes polietilén műanyag, vagy kompakt műanyag lemez. A biztonsági acélrugó és a fém elemek külső színes védőbevonata porfestéssel készül.
A rugós eszközök mindegyike megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és a vonatkozó MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.
Ha a kiválasztott játékot szeretné megrendelni, kérjen ajánlatot, írjon nekünk a KAPCSOLAT oldalon látható űrlapon!