Menü

Rugós játék 3 éves korig

A játék élvezete, a körülöttünk lévő világ megismerése születés után megkezdődik, új felfedezéseket, élményeket nyújt napról-napra az emberpalánták számára. A 3 éven aluliaknak ajánlott bébi rugós játékainkkal ehhez a felfedezéshez, kalandhoz és játékélményhez szeretnénk hozzájárulni.
A három éven aluli korosztály számára kiemelten biztonságos rugós játékokat kínálunk. A kicsik stabil helyzetére tekintettel a játékok nagyobb fogódzó-elemekkel és támaszfelületekkel rendelkeznek, a minimálisra csökkentve a kiesés kockázatát. Kicsiknek szánt játékaink felépítménye minimum két támasztó oldallal van készítve, harmadik oldalon stabil keresztcsővel és lábtartó elemmel biztosítja a fix kapaszkodási lehetőségeket.
3 év alattiaknak szánt rugós figuráink letisztult, egyszerű, de ugyanakkor egyértelmű formákban ábrázolják a legismertebb állatokat, eszközöket (pl. autó).
Játékaink felépítménye színes polietilén műanyag, a termék a gyerekek egészségére ártalmas anyagokat nem tartalmaz. Minden eszköz megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az ide vonatkozó MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak. Ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges, a játékok alá homok, vagy pázsit alapot szoktunk javasolni.
Megrendeléshez kérjen ajánlatot, érdeklődés esetén írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban található űrlapon!

Kacsa

Kacsa
Cikkszám: RJKB089
Kacsa

Kamion

Kamion
Cikkszám: RJKB090
Kamion